Back in business

Notkolassa on vietetty hiljaiseloa nyt jo useampi kuukausi. Kun lumet viimein kesäkuun alussa sulivat, on puutarhassa vierähtänyt kuin huomaamatta koko kesä. Valmista ei vieläkään ole, mutta pikku hiljaa hyvä tulee, niinhän sitä sanotaan.

Samalla olen saanut pitää pienen mietintätauon blogista. Kevät oli todella kiireinen päätyön vuoksi ja siksi pitikin tovi pohtia, jatkanko kirjoittamista enää syksyllä. Hetken aikaa teki hyvää askarrella ja touhuta ihan vain omaksi ilokseni, mutta toisaalta itsekseen harrastaminen käy nopeasti vähän tylsäksi.


Nyt kun akut on kesälomien jäljiltä ladattu, on aika herätellä blogikin takaisin elävien kirjoihin. Villa Notkola säilyy edelleenkin monipuolisena tee-se-itse-blogina. Tavoitteeni on oman tarinani kautta innostaa lukijoitani kokeilemaan rohkeasti käsillä tekemistä. Toivottavasti voin tarjota inspiraatiota myös jo pidemmän linjan diy- ja käsityöharrastajille.
Luvassa on perinteisiä neulonta-, askartelu- ja ompelupostauksia, mutta myös entistä enemmän tuunausta, kokkausta ja sisustamista. Itse tekeminen, kierrättäminen ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä asioita, jotka tulevat myös näkymään blogissa. Myös muutama vielä-hys-hys-projekti on suunnitteilla ;)

Kiitos kun olet mukana Villa Notkolan hyörinässä joko vanhana tai uutena lukijana! Tehdään tästä yhdessä upea syksy!


Kommentit

 1. Mukavaa, että olet taas maisemissa! Aurinkoista ja inspiroivaa syksyä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ihanaa, että olet pysynyt lukijana tauosta huolimatta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvä! Yksikseen on tylsä kirjoitella, ihana kun seuraat touhuja <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteistasi!

Suositut tekstit