Vuosi väriterapiaa -haaste

Innostuin osallistumaan Sirpukan solmuissa -blogin järjestämään Vuosi väriterapiaa -haasteeseen. Notkolassa pääsääntöisinä "väreinä" ovat tällä hetkellä harmaa ja valkoinen, joten väriterapia tulee enemmän kuin tarpeeseen :)

Haasteen tarkoituksena on toteuttaa joka kuukaudelle valitun värin mukainen (käsi)työ. Värit valitaan ennen haasteen aloitusta ja sitten pitkin vuotta annetaan palaa! Sopivan vapaata, mutta kuitenkin haastavaa.

En osannut päättää värejä ennakolta, joten nappasin lähimmän kynäpurkin ja valitsin summamutikassa 11 värikynää, yhdelle kuukaudelle halusin monivärin (tämäkin kun oli haasteessa sallittua). Kirjoittelin värit paperilappusille ja suoritin arvonnan.

Arvonnan jälkeen värivalikoimani näyttää tältä:


tammikuu: vaaleanpunainen

helmikuu: multicolor

maaliskuu: vihreä

huhtikuu: vaaleansininen

toukokuu: pinkki

kesäkuu: keltainen

heinäkuu: sininen

elokuu: punainen

syyskuu: violetti

lokakuu: ruskea

marraskuu: musta

joulukuu: oranssi
En tiedä vielä yhtään, minkälaisia töitä haasteeseen tekisin. Ajattelin kyllä yhdistää tämän tavoitteeseeni tyhjentää askarteluhuoneen tarvikevarastoja, mutta katsotaan löytyykö sieltä kunkin kuukauden teemaan sopivia aineksia. Nyt mietintämyssy päähän!

Kommentit

  1. Värien pähkäily menikin mulla aikamoiseksi miettimiseksi.. Alkoi melkein kaduttamaan etten itsekkin arponut värejä! Minäkin siis mukana haasteessa ja löysin blogisi sitä kautta. :)

    VastaaPoista
  2. Arpominen oli lopulta hyvä juttu, hauskaa kun värit eivät aivan sovikaan kuukausien perinteisiin teemoihin. Esimerkiksi joulukuussa pitäisi tehdä jotain oranssia, jännää! Mukavaa, että sinäkin olet mukana haasteessa. Täytyypä käydä kurkkimassa blogiasi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteistasi!

Suositut tekstit