Höyhenenkevyt kranssi

Askarteluhuoneen kätköistä paljastui ennen joulua höyhenvarasto, jonka luulin loppuneen jo aikapäiviä sitten. Siitäpä se ajatus sitten lähti: höyhenkransseja!

Yksittäisten höyhenien kuumaliimaaminen on sorminäppäryyttä ja hermoja vaativaa puuhaa, mutta lopputulos onneksi palkitsee. Kranssista tuli niin pehmeä, että sitä tekee mieli silitellä vähän väliä. Pari tällaista olen jo tälle talvelle tehnyt, siltikään varastossa ei juuri hupenemista näy. Muutama kranssi tarvikkeista taitaa vielä tulla...Löysin kuva-arkistosta otoksen myös alkuperäisestä höyhenkranssista, tällaisia tuli tehtyä muutama vuosi sitten hieman erilaisilla koristeilla. Näin se ajatus (ja ehkä myös toteutus) jalostuu ajan myötä.


Notkolassa ajatukset siintää jo keväässä. Valoa on koko ajan enemmän ja enemmän, mikä piristää pimeän ajanjakson jälkeen kummasti. Arkipäivinä ei päivänvaloa ehdi juurikaan näkemään, mutta näin viikonloppuisin on ihanaa katsella tätä valkeutta.

Muutaman villasukkaparin ja muun näperryksen ehtii vielä onneksi rauhassa tehdä, ennen kuin touhut siirtyvät puutarhan puolelle. Yöttömän yön aikoihin ei Notkolan emäntää juuri huushollissa näy, joten nyt on hyvä vielä keräillä voimia kesäksi ;)


Kevättä odotellessa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteistasi!

Suositut tekstit