Kirjastohuoneen uusi ilme

Viime viikonloppuna sisustettiin kirjastohuonetta. Huone on ollut jo pari vuotta kirjaston sijaan varastona, joten olihan siihen jo korkea aika puuttua. Muutama päivä ensin suunniteltiin ja mittailtiin, sitten "pyörähdettiin" mutka Haaparannan Ikeassa. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen, eikä parisuhdekaan joutunut koetukselle näiden palapelien kanssa. Nyt kirjasto toimii olohuoneen jatkona, kuten sen oli alun perin tarkoituskin.

Täysin valmiiksi emme huonetta vielä saaneet, ainakin nojatuoli jäi vielä hankintalistalle. Verhotkin pitäisi vielä ommella ja paljon kaikkea pientä hienosäätöä... Muutaman tunnelmakuvan kuitenkin jo otin.Satsasimme sähköpöytään, minä kun työskentelen paljon myös kotona. Viikon käytön jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen tähän hankintaan. Pihuuksissani harkitsin ensin käsin säädettävää pöytää, mutta onneksi mies oli järkenä mukana ja saimme hankittua kunnollisen pöydän.


Pieni sivupöytä on kirpputorilöytö viime kesältä. Maalasin sen remonttimaalilla valkeaksi, alkuperäinen oli puunvärinen. Kerros tai pari valkeaa kalkkimaalia tekisi tälle hyvää, jonkin verran remonttimaalin alta kuultaa vielä puun sävy läpi.


Kirjahyllyyn pääsi ala-asteella nikkaroimani puinen rasia, sekä monta muuta pientä ihanuutta. Eihän kirjahylly pelkästään kirjoja varten ole, eihän?Kommentit

 1. Taulurykelmä+kello+teksti näyttää tosi hyvältä! Sävyt ja kaikki mätsää täydellisesti. Itse Tykkään tollaisista rykelmistä seinillä, mutten ole päässyt sellaista vielä toteuttamaan. Ja ei todellakaan kirjahyllyt ole vain pelkille kirjoille :D Ainakaan meillä. Mietin kuumeisesti aina esineiden paikkoja ja kirjojen järjestystä, kunnes silmää miellyttää :)

  http://hetkenhurmaava.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Tässä projektissa hyvin suunniteltu oli puoliksi tehty ja lopputulos miellyttää itseänikin. Taulukollaasista olen aina haaveillut, mutta vasta nyt saimme sen toteutettua. Eikä se edes ollut niin vaikeaa kuin kuvittelin. Hahmottelimme kollaasin seinälle ensin taulujen taustapapereiden avulla, jonka jälkeen ruuvien paikat oli helppo mitata kohdilleen.

   P.S. Kävin tutustumassa blogiisi, joka oli niin kaunis. Ihania ideoita ja toteutuksia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteistasi!

Suositut tekstit