Joulumyyjäisvalmisteluja

Blogissa on ollut viime viikkoina hiljaista. Syy löytynee myyjäisvalmisteluista, joita on tehty päivätöiden lisäksi viimeiset pari viikkoa urakalla. Pikkuhiljaa alkaa olla valmista ja ensi lauantaina H-hetki koittaa! Olen menossa ensimmäistä kertaa joulumyyjäisiin myyjän roolissa, joten hieman jännittää millaista palautetta tuotteemme saavat. Mukana tuotantotiimissä ovat olleet äitini ja siskoni, joiden kanssa usein askarrellaan muutenkin.

Askarteluja on tullut tehtyä pitkin syksyä ja alkutalvea. Silti loppumetreillä on meinannut kiire painaa. Jostain syystä joulukuu aina yllättää ja tulee aikaisemmin kuin olisi osannut ajatella.

Myyjäispöydän esillepanoa piti tietenkin testata. Tilan puolesta kuuden hengen ruokapöytä oli aika tarkalleen mitoitettu, toivottavasti varsinainen myyntipöytä ei ole paljoa pienempi :)Kranssien, korttien ja koristeiden lisäksi pöytään valmistui erilaisia hilloja sekä joulusinappia. Purkkien koristelut onnistuivat kyllä nappiin. Melkein en raaskisi viedä näitä myyjäisiin kun ovat niin söpöjä.


Höyhenkranssista piti vielä napata pieni yksityiskohta talteen tänne blogiinkin. Kauniit koristelinnut löytyivät Soman Tuvasta.Kommentit

Suositut tekstit